Home Bots & Business Barracuda werkt aan autonome cyberbeveiliging

Barracuda werkt aan autonome cyberbeveiliging

door Pieter Werner

Barracuda Networks gaat met het Singularity XDR-platform van SentinelOne, leverancier van autonome endpoint security, werken aan een oplossing voor het autonoom reageren op dreigingen. Dat zou moeten gebeuren op machinesnelheid dankzij AI-gedreven XDR.

“Beveiligingsteams staan voor de uitdaging om elke rand van hun netwerk te bewaken en te beschermen, maar verdrinken in data en waarschuwingen”, zegt Neal Bradbury, SVP, Barracuda MSP. “Er zijn niet genoeg bekwame mensen om cyberbeveiligingsproducten op grote schaal te bedienen. Onze alliantie met SentinelOne stelt MSP’s in staat om aanvallers een stap voor te blijven en inbraakpogingen in realtime aan te pakken.”

De nieuwe technologie zou moeten leiden tot meer preventieve acties, snellere responstijden en geautomatiseerde workflows in de dynamische, technologiegebonden perimeter. Het AI-gedreven Singularity XDR-platform van SentinelOne vervangt hiermee traditionele antivirus, endpointdetectie en -respons en een verscheidenheid aan point-solutions.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant