Home Bots & Business Samenwerking Incentro en Camunda bij automatiseren bedrijfsprocessen

Samenwerking Incentro en Camunda bij automatiseren bedrijfsprocessen

door Pieter Werner

Camunda en Incentro gaan samenwerken bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit is voor veel organisaties de pijler onder hun digitale transformatie, zowel richting de medewerker als de klant. De twee bedrijven zien veel vraag naar het automatiseren van bedrijfskritische processen zoals order-, claim- en retourenmanagement en bijvoorbeeld ook customer onboarding.

Er bestaan veel oplossingen voor het automatiseren van deze processen. Veel van deze oplossingen zijn volgens Incentro en Camunda ontworpen om afzonderlijke taken te automatiseren, terwijl er weinig aandacht wordt gelegd op het orchestreren van een complex bedrijfsproces van begin tot eind wat door meerdere systemen loopt.

De oplossing van Camunda moet iedere menselijke- en systeemtaak in een end-to-end bedrijfsproces over meerdere componenten orchestreren zoals systemen, API’s, microservices, RPA-bots, IoT en AI/ML-tools. Daarmee moeten processen niet alleen sneller van begin tot eind doorlopen, ook wordt de kans op onder andere menselijke fouten geminimaliseerd.

Misschien vind je deze berichten ook interessant