Home Bots & Business Appian neemt Jidoka RPA over

Appian neemt Jidoka RPA over

door Pieter Werner

Low code-softwarebedrijf Appian heeft aangekondigd Novayre Solutions over te gaan nemen, de ontwikkelaar van het Jidoka RPA-platform. Hiermee wil Appian RPA toevoegen aan hun eigen op low-code gebaseerde automation platform.

Moderne werken

Appian claimt hiermee een one-stop-shop te bieden voor automation, met voor workflow, AI en RPA gecombineerd. Volgens Appian orkestreert dit de drie pijlers van het moderne werken: mensen, bots en artificial intelligence. Met de case management-functies van Appian worden mensen ‘in the loop’ betrokken als robots fouten of uitzonderingen genereren.

Governed Robotic Workforce

Appian levert RPA-governance voor de enterprise, waarmee organisaties hun  robotic workforces van belangrijke RPA vendors managen, zoals UIPath en Blue Prism.De business interfaces voor het managen van robots – inclusief monitoring, scheduling en reporting – zijn zowel op het web beschikbaar als op mobiele devices. De service levert analytics en rapportage, variërend van impactanalyse tot compliance.

Wereldwijd

De RPA van Appian zal cloud RPA en Java RPA zijn en wereldwijd in de Appian cloud beschikbaar komen. Bot-developers kunnen gebruikmaken van een Java Integrated Development Environment (IDE), waarmee zij geavanceerde robots kunnen bouwen. Ze kunnen ook door Google ondersteunde AI integreren, waarmee robot use cases uitgebreid kunnen worden en bot- management gefaciliteerd wordt. De security is enterprise-grade, met SOC 2 and ISO 27001 compliance certificering.

Misschien vind je deze berichten ook interessant