Home Bots & Business Vooraankondiging Smart bots, better business

Vooraankondiging Smart bots, better business

door Marco van der Hoeven

SAVE THE DATE: Op 26 mei 2020 organiseren Rocking Robots en Dutch IT-channel

Smart Bots, better Business

tijdens The Future of Business Technology in Utrecht

Na twee uiterst succesvolle edities zal de derde Future of Business Technology een speciale track bevatten die volledig gericht is op innovatie met Robotics, AI en RPA: Smart Bots, better Business. In een compact programma praten wij u bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van robotics, AI en RPA.

Interviews

Daarnaast houden we een reeks interviews met toonaangevende spelers op het gebied van Robotics, AI en RPA, plus case studies die in praktijk laten zien hoe Robotics, AI en RPA de wereld veranderen. Deze artikelen worden gepubliceerd in een speciale sectie op onze platformen.

Netwerken

Tijdens het event Bots in Business, Innoveer met AI, Robotics en RPA op 28 mei 2020 in Den Haag komen innovatiemanagers, decision makers en de ICT-branche bij elkaar voor een inspirerend programma over innovatie met robotics, AI en RPA. Diverse thought leaders op het gebied van Robotics, AI en RPA zullen op het podium hun visie geven.

Seksrobots, AI en ethiek

Ook tijdens de eerdere edities van The Future of Business Technology is aandacht besteed aan AI en robotics, onder meer met presentaties van Dr. Kate Devlin over seksrobvots, en Aimee van Wynsberghe over AI en ethiek. Bekijk hier en hier nog twee video’s van deze events..

Stuur voor meer informatie een bericht aan robots@mediabureauleiden.nl

 

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant