Home Bots & Business UiPath ondersteunt bedrijfsprocessen op Oracle

UiPath ondersteunt bedrijfsprocessen op Oracle

door Pieter Werner

UiPath, leverancier van Robotic Process Automation (RPA) en lid van het Oracle PartnerNetwork (OPN), heeft vandaag een strategische technologische samenwerking met Oracle aangekondigd die RPA combineert met Oracle Cloud Infrastructure en zakelijke applicaties.

Door deze strategische samenwerking kunnen gebruikers kritieke bedrijfsprocessen die worden ondersteund door Oracle-applicaties, op locatie en in de cloud, vereenvoudigen. UiPath Robot + Studio is daarom beschikbaar in de Oracle Cloud Marketplace.

Robots implementeren

Zo kunnen UiPath-klanten binnen enkele minuten UiPath-robots implementeren om intensief, tijdrovend werk zoals de configuratie van virtuele machines te automatiseren. Dit vermindert de onderbrekingen voor gebruikers en stelt klanten in staat om hun digitale personeel moeiteloos en snel te schalen om zich aan te passen aan veranderende werklasten, waardoor de productiviteit in een oogwenk toeneemt.

On-premise en coud

UiPath automatiseert complexe, end-to-end-processen met Oracle on-premise-applicaties als Siebel CRM, PeopleSoft, E-Business Suite, JD Edwards EnterpriseOne, èn Oracle-cloud-applicaties als Oracle NetSuite, Oracle ERP Cloud, Oracle HCM Cloud en Oracle CX Cloud.

Misschien vind je deze berichten ook interessant