Home Bots & Business UiPath breidt samenwerking met Snowflake uit

UiPath breidt samenwerking met Snowflake uit

door Pieter Werner

UiPath gaat de samenwerking met Snowflake uitbreiden. Gemeenschappelijke klanten krijgen de mogelijkheid om binnen het platform van Snowflake workflows te ontwikkelen op basis van een 360 graden overzicht van data. Door gebruik te maken van de Snowflake Data Cloud kunnen de softwarerobots van UiPath data snel koppelen aan bedrijfsprocessen in de Data Cloud zonder de noodzaak van complex programmeerwerk.

Automatisering helpt organisaties wereldwijd om sneller en flexibeler in te springen op de toenemende vraag en dynamische marktontwikkelingen. Robotic process automation (RPA) vormt het kloppende hart van het platform van UiPath. Deze technologie maakt een einde aan handmatige taken, zodat gebruikers zich kunnen richten op de voor de organisatie meest betekenisvolle werkzaamheden.

IDC berekent dat de omzetverbeteringen waaraan RPA bijdraagt in 2025 evenveel oplevert als de economische waarde die de technologie te bieden heeft qua kostenbesparingen en operationele efficiëntie. De uitgebreide integratie van UiPath en Snowflake stelt gezamenlijke klanten in staat om het tempo van hun digitale transformatie op te voeren en de automatisering van datapijplijnen voor datagestuurde besluitvorming te vereenvoudigen.

“De samenwerking met UiPath sluit aan op de behoefte van organisaties aan soepele geautomatiseerde data- en bedrijfsprocessen”, zegt Tarik Dwiek, head of Technology Alliances bij Snowflake. “De vraag naar automatisering op het gebied van databeheer neemt toe. Samenwerkingsverbanden met partners als UiPath helpen Snowflake om zijn wereldwijde klanten van dienst te zijn en zijn missie te realiseren: op wereldwijde schaal data mobiliseren.”

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant