Home Bots & Business UiPath Automation Cloud behaalt SOC 2 Type 1-certificering

UiPath Automation Cloud behaalt SOC 2 Type 1-certificering

door Pieter Werner

UiPath, leverancier van Robotic Process Automation (RPA), heeft vandaag aangekondigd dat zijn Automation Cloud de System and Organization Controls 2 (SOC 2) Type 1-certificering heeft ontvangen. Deze certificering, ontwikkeld door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), geeft aan dat UiPath op een veilige manier klantgegevens beheert.

De SOC 2 Type 1-certificering betekent dat een onafhankelijke derde partij de processen en controles heeft gevalideerd die UiPath-systemen en klantgegevens veilig en beschikbaar houden. Met de SOC 2-certificering heeft UiPath aangetoond dat de serviceverplichtingen en systeemvereisten zijn nagekomen op basis van de criteria voor beveiliging, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid. UiPath werkte samen met CPA-firma Schellman & Company, LLC om deze certificering uit te voeren.

Vertrouwelijkheid

“Bij UiPath is niets belangrijker voor ons dan het vertrouwen van onze klanten winnen en de veiligheid en vertrouwelijkheid van hun gegevens waarborgen”, aldus Ted Kummert, Executive Vice President of Products and Engineering van UiPath. “Vertrouwen opbouwen bij onze klanten is een voortdurende toewijding, en SOC 2 is een belangrijke mijlpaal waarop onze klanten kunnen vertrouwen. We blijven investeren in alle aspecten van het opbouwen van vertrouwen in onze diensten, en we kijken ernaar uit om verdere mijlpalen te delen naarmate die reis vordert. ”

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant