Home Bots & Business Servicerobots in Amerikaanse hotels

Servicerobots in Amerikaanse hotels

door Pieter Werner

Savioke, fabrikant van servicerobots voor roomservice, heeft aangekondigd dat Seaview Investors een Relay Service Robot gaat neerzetten in al zijn hotels. De servicerobots van Savioke staan ondertussen in honderden hotels en hebben wereldwijd meer dan 1.000.000 leveringen verzorgd.

De hotelinvesteringsmaatschappij wil dat de Relay Service Robots bij kamers gaan bezorgen, zodat het personeel zich kan concentreren op meer hoogwaardige taken. “De robots dragen bij aan de vooruitstrevende benadering die elk Seaview-pand vertegenwoordigt voor onze gasten en geven ons een concurrentievoordeel in de markten die we bedienen”, zegt Bob Combie, Senior Vice President of Technology bij Seaview Investors. “Terwijl we herstellen van de pandemie, bieden de robots ook contactloze roomservice, wat veel gasten waarderen.”

“Seaview Investors erkent de waarde die Savioke-robots aan de operaties toevoegen en we zijn verheugd om met hen samen te werken”, aldus Steve Cousins, CEO en oprichter van Savioke. “Hun robots werken 24/7/365 en voeren efficiënt taken op laag niveau uit, zoals roomservice-leveringen, waardoor Seaview-teamleden meer tijd kunnen besteden aan het verbeteren van de gastervaring.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant