Home Bots & Business Nieuwe implementatiepartners voor Klippa, waaronder Tacstone

Nieuwe implementatiepartners voor Klippa, waaronder Tacstone

door Marco van der Hoeven

Klippa, leverancier van Intelligent Document Processing (IDP), breidt zijn partnernetwerk uit met vijf nieuwe implementatiepartners: Alegria, Chaffinch Document, Tacstone, PragmatiQ en Makeitfuture. Deze strategische samenwerkingen moeten ervoor zorgen dat Klippa zijn document automatiseringsoplossingen kan leveren aan meer bedrijven in een breder spectrum van industrieën.

Bedrijven krijgen volgens Klippa zo oplossingen op maat voor hun branche door de kennis van partners, snellere onboarding dankzij vooraf gebouwde connectoren en implementatie-experts, en uiteindelijk lagere kosten door geautomatiseerde gegevensverwerking waardoor handmatige gegevensinvoer tot een minimum wordt beperkt.

Met de IDP-oplossing van Klippa kunnen partners ongestructureerde gegevens verwerken, zoals e-mails en gescande documenten. Dit vertaalt zich in een soepelere ervaring voor de eindgebruiker, met snellere processen en minder fouten. Elke partner brengt een eigen set vaardigheden en marktinzichten mee.

PragmatiQ, gespecialiseerd in op maat gemaakte low-code oplossingen, zal klanten helpen bij de integratie van Klippa’s IDP-technologieën met platforms zoals Thinkwise, WEM.io en Triggre. Chaffinch, levert secure document management en storage oplossingen in het Verenigd Koninkrijk, en zal de mogelijkheden uitbreiden voor klanten die een oplossing voor documentverwerking nodig hebben binnen hun ECMS.

Tacstone, een gecertificeerde UiPath-partner, zal helpen bij de implementatie van Klippa-oplossingen in de financiële sector, de gezondheidszorg en de industrie, handel en transport. Makeitfuture, gecertificeerd Zapier Expert, Make Partner, Automation Hero Partner en Airtable service provider, zal automatiseringen creëren met no-code, RPA en iPaaS platforms. Tot slot zal Alegria, een no-code implementator en academie provider, zich richten op de integratie van Klippa’s technologie binnen de Franse markt.

Misschien vind je deze berichten ook interessant