Home Bots & Business MWC: TECNO toont nieuwe robothond

MWC: TECNO toont nieuwe robothond

door Pieter Werner

Op het Mobile World Congress heeft TECNO Dynamic 1 geïntroduceerd, zijn eerste AI-ondersteunde robothond, en Pocket Go, een combinatie van een AR-bril en een Windows-gaming-handheld-set. Daarnaast introduceerde het bedrijf zijn nieuwe PolarAce-beeldvormingssysteem, dat AI gebruikt voor mobiele videobeelden.

Dynamic 1 is ontworpen om te communiceren met gebruikers in verschillende scenario’s, variërend van het dagelijks leven tot educatieve omgevingen. De robothond beschikt over stemherkenning en kan worden bestuurd via smartphone-apps en afstandsbedieningen. Het bevat een Intel® RealSense™ D430 dieptecamera en verschillende sensoren voor navigatie, evenals een 8-core ARM CPU voor stabiliteit en beweging.

TECNO’s Pocket Go combineert een AR-bril met een Windows-gaming-handheld en biedt een compacte en draagbare game-ervaring. De AR-bril is voorzien van een Micro-OLED-scherm, ontworpen om een meeslepende game-ervaring te bieden. Het apparaat bevat ook een krachtige processor voor gaming en een vervangbare batterij.

Naast deze producten presenteert TECNO zijn assortiment smartphones, waaronder de POVA 6 Pro 5G, en zijn slimme AIoT-ecosysteem. Het assortiment van het bedrijf omvat de PHANTOM-serie, CAMON-serie en SPARK-serie, die elk gericht zijn op verschillende gebruikersbehoeften.

De deelname van TECNO aan MWC Barcelona 2024 volgt op zijn debuut tijdens het evenement in 2023, waar het de PHANTOM V Fold lanceerde, zijn eerste opvouwbare smartphone. Dit jaar wil het bedrijf zijn nieuwste ontwikkelingen en productaanbod aan het wereldwijde publiek presenteren. Op het evenement zal ook een reeks concepten en materialen te zien zijn, die de focus van TECNO op de ontwikkeling van haar productassortiment en technologieaanbod demonstreren.

Misschien vind je deze berichten ook interessant