Home Bots & Business MvR Digital Workforce neemt Pleunz Digital Workforce Solutions over

MvR Digital Workforce neemt Pleunz Digital Workforce Solutions over

door Pieter Werner

RPA-dienstverleners MvR Digital Workforce en Pleunz Digital Workforce Solutions maken bekend dat ze samen verder gaan onder de naam MvR Digital Workforce. Hiermee ontstaat een RPA Consultancy organisatie met een breed aanbod van RPA oplossingen en kant-en-klare digitale medewerkers en zijn we beter voorbereid op een toekomst met inzet van AI.

Door het samengaan worden kennis, diensten, slagkracht en innovatievermogen vergroot. De nieuwe organisatie beschikt met meer dan 30 gecertificeerde UiPath developers en consultants over een team dat qua kennisniveau, ervaring en expertise grote en complexe, nationale en internationale RPA-projecten kan realiseren. En zal door het samengaan ook de kennis op het gebied van AI kunnen vergroten waarmee digitale medewerkers in de toekomst steeds slimmer worden.

“Door het samengaan met Pleunz, kunnen we naast – en in combinatie met – onze huidige dienstverlening ook steeds meer standaard ‘as-a-service’ oplossingen vanaf een ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd platform bieden. Oplossingen waar minder ‘maatwerk’ voor nodig is en die sneller en eenvoudiger in te passen zijn. Daarnaast sluit de huidige dienstverlening en klantenkring van Pleunz goed aan, bij onze internationale ambities”
Gerke Visser, CEO MvR Digital Workforce

Beide organisaties bezitten een hoge mate van expertise en professionaliteit, klantvriendelijke werkmethoden en een persoonlijke aanpak. Integratie van beide bedrijven zal voor het eind van 2021 zijn afgerond. Vanuit het nieuwe kantoor in Maarssen zullen bestaande en nieuwe klanten in de komende maanden benaderd worden over nieuwe diensten die wij zullen gaan aanbieden.

Misschien vind je deze berichten ook interessant