Home Bots & Business Logistieke robots werken op topsnelheid aan de vooravond van Black Friday

Logistieke robots werken op topsnelheid aan de vooravond van Black Friday

door Pieter Werner

Robots van Locus Robotics hebben in vijf jaar tijd de mijlpaal van een kwart miljard (250.000.000) verwerkte eenheden bereikt. Nu Black Friday nadert werken ze op topsnelheid, met elke 15 minuten meer dan tienduizend eenheden, een toename van 263% in eenheden vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De mijlpaal van 250 miljoen pick-ups laat zien hoe snel de volumes groeien op klantlocaties tijdens dit door pandemie getroffen jaar, waarbij de dagelijkse bestellingen van sommige klanten vaak Black Friday-niveaus bereiken. Over de hele installed base bereikt Locus nu regelmatig volumeniveaus van 1 miljoen picks per dag.

Arbeidskrachten

“Onze buitengewone productiviteitsstatistieken onderstrepen de cruciale waarde die Locus brengt aan onze partners over de hele wereld die te maken hebben met stijgende volumes en beperkte beschikbaarheid van arbeidskrachten”, aldus Rick Faulk, CEO van Locus Robotics. “Met de pandemie stelt het vakantieseizoen 2020 uitdagingen voor fulfilmentbedrijven overal ter wereld. Omdat consumenten veel goederen online kopen en retourneren, biedt ons vermogen om zowel picking als opslag te ondersteunen een enorme flexibiliteit en waarde voor onze klanten, terwijl we tegelijkertijd een aanzienlijke productiviteit leveren. verbeteringen die ze eisen. ”

Robotica

“Ons voortdurende werk met robotica in onze magazijnen, en ons partnerschap met Locus blijven belangrijk voor het succes van onze e-commerce-activiteiten, en zorgen ervoor dat onze fulfilmentcentrumactiviteiten worden geoptimaliseerd, zelfs bij seizoenspieken en COVID-19,” zei Adam Coventry, Head of Warehousing, Boots UK.

De robotica-fulfilmentoplossing van Locus Robotics stelt merken, retailers en logistieke dienstverleners van derden (3PL) in staat om eenvoudig te voldoen aan hogere ordervolumes en de toenemende vraag van consumenten naar e-commerce, detailhandel, omnichannel en productieorderafhandeling. Wereldwijde klanten, waaronder CEVA, DHL, Boots UK, GEODIS, Port Logistics Group, Verst Logistics, Radial en anderen, verdubbelen of verdrievoudigen hun fulfilmentproductiviteit terwijl ze de kosten voor werving, training en retentie verlagen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant