Home Bots & Business Inzicht in complexe supply chains met AI

Inzicht in complexe supply chains met AI

door Pieter Werner

Infor gaat samenwerken met Everstream Analytics, een AI-platform dat inzichten en risicoanalyses binnen toeleveringsketens biedt. Infor gaat de services van Everstream integreren in Infor Nexus, hun supply chain verkeerstoren’.

Deze supply chain-oplossing van Infor geeft organisaties een overzicht van bijvoorbeeld orders, verschepingen en voorraad. Daaruit volgen slimme, actiegerichte inzichten door de connectie met carriers, logistieke dienstverleners, leveranciers en fabrikanten. Everstream vult deze mogelijkheden aan door externe data toe te voegen die impact hebben op het proces. Het gaat bijvoorbeeld om het weer, stakingen, ophoping in havens, cybersecurity en zowel fysieke als financiële partnerrisico’s.

De samenwerking met Everstream resulteert in een supply chain verkeerstoren die inzicht en voorspellende alerts biedt voor veel verschillende gebeurtenissen, inclusief de impact ervan. Daarmee kunnen organisaties anticiperen op mogelijke verstoringen en kunnen verschepingen alsnog volledig en op tijd aankomen.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant