Home Bots in Society Imagimob demonstreert AI-oplossing voor valdetectie op CES 2023

Imagimob demonstreert AI-oplossing voor valdetectie op CES 2023

door Pieter Werner

Imagimob presenteert deze week tinyML-valdetectie op basis van de Syntiant ultra-low-power NDP120 Neural Decision Processor. De valdetectie-applicatie is ontwikkeld in het Imagimob tinyML ontwikkelplatform, dat een dataset met metadata (video) bevat, en een vooraf getraind ML-model (in h5-formaat) dat een val van een persoon van een aan de riem bevestigd apparaat detecteert.

Ontwikkelaars kunnen het Imagimob-platform gebruiken om productieklare deep learning tinyML-applicaties te maken en de ML-modellen te optimaliseren en te implementeren met behulp van de NDP120. De gecombineerde Imagimob-Syntiant-oplossing ondersteunt een reeks toepassingen, zoals detectie van geluidsgebeurtenissen, trefwoordherkenning, valdetectie, anomaliedetectie en bewegingsdetectie.

Imagimob AI is een end-to-end ontwikkelingsplatform voor machine learning op edge-apparaten. Ontwikkelaars kunnen hiermee snel van gegevensverzameling naar implementatie op een edge-apparaat overgaan. Imagimob AI wordt onder meer gebruikt om productieklare modellen te bouwen voor een reeks gebruiksscenario’s, waaronder audio, gebarenherkenning, menselijke beweging, voorspellend onderhoud en materiaaldetectie.

Zie ook

Interview Kepler Vision: Meer aandacht voor cliënten dankzij AI

Misschien vind je deze berichten ook interessant