Home Bots & Business ilionx neemt You-Get over

ilionx neemt You-Get over

door Marco van der Hoeven

 IT-dienstverlener ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). You-Get is veertien jaar geleden opgericht door Hans van Krevel en na zes maanden stapte ook partner Hanke Dekker in. Het bedrijf opereert internationaal met een team van ruim 70 professionals. Het kantoor van You-Get, The Farm HQ in Watergang, blijft na de overname behouden en ook de naam You-Get blijft voorlopig bestaan.

In een verklaring zegt het bedrijf dat Vanuit de markt een steeds grotere behoefte bestaat aan Hyperautomation, waarbij processen geautomatiseerd worden door het combineren van verschillende technologieën. ilionx is actief op het gebied van Application Development, Data Analytics en Architecture & Integration. De kennis en ervaring die You-Get heeft op het gebied van BPM, Task Automation, low-code Development, Intelligent Automation en AI, bieden een aanvulling op de expertises van ilionx. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen willen zij invulling geven aan het thema Hyperautomation. Op termijn wordt deze dienst verder uitgebreid naar de vestigingen van ilionx en is de ambitie uitgesproken het aantal procesanalisten te verdubbelen.

Jan Veltman, CEO van ilionx: “We zijn zeer blij met deze overname. De ambitie van ilionx is om haar klanten een volwaardig portfolio te kunnen aanbieden. Met de kennis en ervaring van You-Get breiden we onze expertise verder uit en kunnen we onze klanten nog beter helpen. We willen op een nog hoger niveau systemen kunnen ontwikkelen en sneller onze klanten helpen met processtromen te automatiseren. De samenwerking met You-Get hierin geeft ilionx een enorme kwaliteitsimpuls.”

Hanke Dekker, CEO van You-Get: “Als directie, bestaande uit Hans van Krevel, Annelies Kobus en ikzelf, waren we op zoek naar een partner waarmee we gezamenlijk kunnen groeien en ontwikkelen. Belangrijk voor ons is dat deze partner dicht bij de kernwaarden van ons bedrijf staat. De waarden en de cultuur van ilionx sluiten heel mooi op ons aan. In ilionx hebben wij een partner gevonden waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met een nog sterkere propositie. Wij kijken uiteraard erg uit naar de samenwerking.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant