Home Bots & Business Grootschalige virtuele conferentie over cobots

Grootschalige virtuele conferentie over cobots

door Pieter Werner

Universal Robots claimt met ‘WeAreCOBOTS’ de grootste virtuele expo over collaboratieve robots te organiseren. Dit evenement vindt plaats van 16 tot en met 18 juni 2020, en mikt op een Europees publiek met meer dan dertig virtuele stands, vijftig live keynotes over de trends in automatisering, veel productnieuws en demonstraties in vijf verschillende talen. 

Nu de Europese evenementenindustrie op haar kop staat, slaat Universal Robots (UR) een heel nieuwe weg in: van 16 tot en met 18 juni 2020, elke dag van 10.00 uur tot 16.00 uur, organiseert de Deense cobot-pionier ‘WeAreCOBOTS’. Bezoekers uit alle sectoren kunnen gratis een kijkje komen nemen in de virtuele stands en meer te weten komen over de vele voordelen van collaboratieve automatisering door in gesprek te gaan met vooraanstaande cobot-experts.

Zwaar weer

Na een succesvolle vergelijkbare online expo in Duitsland in april – de eerste in z’n soort – komt UR nu met ‘WeAreCOBOTS’ door heel Europa in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.  Jürgen von Hollen, President van Universal Robots: “We denken graag outside-the-box en zijn oplossingsgericht, zelfs als iets onmogelijk lijkt. Deze virtuele cobot-expo onderstreept deze missie en is een fantastische nieuwe manier om in contact te komen met iedereen die meer wil weten over de wereld van automatisering –uiterst relevant nu de wereld in zulk zwaar weer verkeert.”

Social distancing

Von Hollen noemt de uitdagingen van social distancing en onderbroken supply chains in de maakindustrie, waarbij geprobeerd wordt de bedrijven overeind, de productie draaiend en het personeel gezond en veilig te houden. “We zijn trots dat we deze unieke virtuele ruimte kunnen bieden om bezoekers te laten ervaren hoe collaboratieve automatisering deze problemen oplost.”

Keynotes

Het programma van ‘WeAreCOBOTS’ is zeer veelzijdig met vijftig live keynotes over trends en inzichten door vooraanstaande experts, een verkenning van de ongekende mogelijkheden van het UR+-ecosysteem en een les ‘Hoe haal ik het meest uit m’n robot?’ door de Universal Robots Academy. Op de expo zijn ook live demonstraties te zien van innovatieve automatiseringsapplicaties, zoals verpakken & palletiseren, schuren & polijsten, machinebelading en schroeven.

Aanmelden voor ‘WeAreCOBOTS’ kan hier.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant