Home Bots & Business Freeday kondigt nieuwe AI-functies aan

Freeday kondigt nieuwe AI-functies aan

door Marco van der Hoeven

Freeday, een Europees personeelsplatform voor digitale werknemers, heeft updates aangekondigd voor zijn AI-platform. Deze updates omvatten verbeteringen aan hun ‘Intentless Conversations’-functie, die is ontworpen om de interacties van hun digitale medewerkers met klanten te personaliseren door te begrijpen en zich aan te passen aan unieke gebruikerscontexten.

Daarnaast heeft Freeday de ‘Question Answering’-module geüpgraded, een essentiële functie voor zijn AI-aangedreven digitale medewerkers. Deze module stelt de digitale medewerkers in staat om gegevens effectiever te interpreteren en te gebruiken, met als doel om directe en relevante antwoorden te geven op specifieke klantvragen.

Freeday stelt dat deze updates zullen bijdragen aan het verbeteren van de interactie tussen hun AI-oplossingen en klanten, waarbij de nadruk ligt op het leveren van een meer mensachtige en efficiënte gebruikerservaring.

Het bedrijf illustreert het potentieel van deze innovaties met het voorbeeld van een grote reisorganisatie die dagelijks duizenden verzoeken ontvangt via een chatbox. Volgens Freeday zullen de geavanceerde digitale medewerkers ervoor zorgen dat elke vraag de juiste aandacht krijgt, waardoor de kans groter wordt dat klantproblemen snel en nauwkeurig worden opgelost met een persoonlijke benadering.

Freeday, opgericht in oktober 2020 door Marcus Groeneveld en Toon van Bodegom in Rotterdam, heeft als missie om ‘de manier waarop mensen wereldwijd werken te veranderen’. Het bedrijf biedt digitale medewerkers voor diverse werkprofielen, waaronder klantenservice, KYC en accounts payable, en bedient een groeiend aantal klanten zoals TUI, CitizenM, Novum Bank, Enterprise Car Lease en Bitvavo.

Misschien vind je deze berichten ook interessant