Home Bots & Business Samenwerking Klippa en Springleaf voor slimme documentverwerking

Samenwerking Klippa en Springleaf voor slimme documentverwerking

door Pieter Werner

Techbedrijven Klippa en Springleaf hebben gisteren een strategische samenwerking aangekondigd, met als doel bedrijven te verlossen van repetitieve, administratieve taken. Klippa is een leverancier van oplossingen voor slimme documentverwerking en Springleaf is gespecialiseerd in procesautomatisering. Samen bieden ze de mogelijkheid om processen op het gebied van onkostenbeheer, crediteurenadministratie, factuurverwerking en gegevensinvoer te automatiseren.

Bedrijven door heel het land verwerken dagelijks oneindige stapels documenten, facturen, bonnetjes en contracten. Het overtypen van gegevens in een computersysteem gebeurt echter vaak nog handmatig. Dit proces is niet alleen tijdrovend en repetitief, maar zorgt ook voor een menselijke fout hier en daar. De samenwerking tussen Klippa en Springleaf biedt bedrijven hiervoor een oplossing.

Door slim gebruik te maken van software en AI kunnen organisaties hun productiviteit, klanttevredenheid, gegevenskwaliteit en -beveiliging verbeteren. Bovendien biedt het de extra voordelen van kortere verwerkingstijden en lagere kosten. Dit is allemaal mogelijk dankzij Klippa’s oplossing voor het scannen van documenten, Klippa DocHorizon, die administratieve taken automatiseert op gebieden als crediteurenadministratie, factuurverwerking en gegevensinvoer.

“De samenwerking met Springleaf is een spannende stap in de toekomst van procesoptimalisatie en -automatisering”, zegt Tom Oudhuis, Hoofd Partnerships bij Klippa. “Door hun kennis van de industrie samen te voegen met onze innovatieve oplossingen, stellen we bedrijven in staat hun doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen. Deze samenwerking is een nieuw hoofdstuk in ons streven om innovatieve oplossingen te leveren aan bedrijven en hun digitale transformatie te stimuleren.”

De expertise van Springleaf op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) en Intelligent Automation voor woningcorporaties, notariskantoren, de gezondheidszorg en de handelssector, zorgt voor een optimale combinatie met de oplossingen van Klippa. Deze combinatie stelt bedrijven in staat hun werkzaamheden slimmer en efficiënter uit te voeren.

Misschien vind je deze berichten ook interessant