Home Bots & Brains RPA-toepassingen bekroond

RPA-toepassingen bekroond

door Marco van der Hoeven

Tijdens het door 19.000 RPA-ontwikkelaars gevolgde Devcon heeft UiPath de winnaars bekend gemaakt van zijn virtuele cyberhackathon, Cyberhack. De eerste prijs nis in de wacht gesleept door een team dat een robot heeft ontwikkeld die voor leerkrachten veel administratieve handelingen elimineert wanneer zij op afstand lesgeven.

Het vier weken durende evenement trok bijna 500 deelnemers en 50 inzendingen uit meer dan 44 landen, waarbij een kwart van de deelnemers al met RPA werkten. De winnaars zijn:

Eerste plaats:

Team Bot Warriors (Aarti Morye, Akanksha Patil, Nikita Dhiran, Subham Kumar): Scholing op afstand tijdens de pandemie heeft het voor scholen en leraren moeilijk gemaakt om beoordelingen effectief uit te voeren. Dit team heeft een bot gebouwd die docenten papierwerk verlost en tegelijkertijd het beoordelingsproces onderhoudt. Het automatiseert het proces van het accepteren van beschrijvende, vrije tekst of gescande kopieën van antwoorden die door studenten tijdens een examen zijn gegeven, extraheert de gegevens eruit, evalueert automatisch de antwoorden, scoort automatisch de antwoorden, maakt automatisch rapportkaarten en e-mailt ze naar de student of de ouder. En dit alles gebeurt terwijl de leraar de volledige controle heeft over het proces.

Tweede plaats:

Team RAYS (Nisarg Kadam, Shrippad Mhaddalkar): door de klantervaring te verbeteren door middel van bijna realtime feedback, kunnen bedrijven de klanttevredenheidsscores verhogen en de loyaliteit vergroten. Dit team heeft een bot gebouwd die handgeschreven feedback extraheert voor een autoservicecentrum en sentimentanalyse biedt voor de gedeelde feedback. De bot integreert verder met sociale mediaplatforms en plaatst de feedback op de pagina van de klant als hiervoor toestemming is gegeven. Het integreert ook met Outlook en stuurt een ‘bedankt’ en ‘herstel’ e-mail naar positieve en negatieve feedback van de klant.

Derde plaats:

Team The Guns (Gunnar David): klantenwerving is van cruciaal belang voor bedrijven van elke omvang. Dit team heeft een platform uitgebouwd om relevante gegevens vast te leggen met StudioX en heeft het handmatige proces geautomatiseerd om aanbevelingen te doen over de volgende klant. Deze automatisering verhoogt de snelheid bij het converteren van potentiële nieuwe leads en doet aanbevelingen voor het verwerven van leads sneller en gemakkelijker.

Meest innovatief:

Team Robo Diviners (Sudhir Seth, Manoj Batra, Ishmeet Bindra, Sheetal Bhat): met zoveel opties voor het kiezen van een beloningscreditcard, pakte dit team het probleem aan waarom mensen geen gebruik maken van creditcardbeloningspunten. Ze creëerden een bot die gepersonaliseerde voucheraanbevelingen aan de klant biedt, automatisch de volgende winkelcategorie van klant voorspelt en een voucher aanbeveelt op basis van hun behoeften.

Volwassen

“HyperHack markeert een nieuwe maatstaf voor de UiPath-community omdat we voor de eerste keer onze community uitdaagden om een ​​project uit te bouwen met ten minste drie UiPath-producten in hun hack”, zegt Bobby Patrick, Chief Marketing Officer bij UiPath. “Gezien het aantal nieuwe producten dat we het afgelopen jaar hebben uitgebracht, zijn we diep onder de indruk dat onze community snel volwassen is geworden om experts te worden in ons uitgebreide platform, waarbij we gebruik maken van al onze communitybronnen, waaronder UiPath Academy, documentatie, bijeenkomsten en forums. . ”

Misschien vind je deze berichten ook interessant