Home Bots & Business Rocking Investment Academy gaat van start

Rocking Investment Academy gaat van start

Financieringsprogramma voor ondernemers in AI en Robotica

door Pieter Werner

Het onafhankelijke nieuwsplatform Rocking Robots en de financiële adviseurs van Kompasteam zijn gestart met de Rocking Investment Academy. Dit innovatieve programma is speciaal ontworpen om ondernemers in de AI en robotica te ondersteunen bij het verkrijgen van cruciale financiering voor hun projecten.

De Rocking Investment Academy biedt uitgebreide ondersteuning, van het verfijnen van bedrijfsplannen tot het voorbereiden van overtuigende financieringsaanvragen. Door deskundige begeleiding, toegang tot een gespecialiseerd investeerdersnetwerk, en een reeks van workshops en trainingen, zet de Academy zich in om het potentieel van innovatieve AI- en roboticaondernemingen te maximaliseren.

Persoonlijke en deskundige aanpak

Het programma onderscheidt zich door zijn persoonlijke en deskundige aanpak. Elk project krijgt individuele aandacht, waarbij het team van de Academy samenwerkt met ondernemers om hun unieke ideeën en visies te verwezenlijken.

“Als nieuwsplatform verslaan we dagelijks de enorm dynamische markt voor AI en robots. We zien daarbij steeds vaker de vraag naar financiering voor innovatieve ideeën. Met de Rocking Investment Academy willen we ervoor zorgen dat veelbelovende ondernemers de steun krijgen die ze nodig hebben om hun ideeën naar een hoger niveau te tillen,” zegt Marco van der Hoeven, hoofdredacteur van Rocking Robots.

Gerard Kuijpers, partner bij Kompasteam, voegt daaraan toe: “Het vinden van de juiste financiering is een van de grootste uitdagingen voor ondernemers. Vooral het indienen van een succesvolle financieringsaanvraag is voor veel ondernemers lastig. Wij weten waar de investeerders in ons netwerk op letten, en kunnen de brug slaan tussen ondernemers en investeerders met een kansrijke aanvraag.”

Over Rocking Robots

Het onafhankelijke nieuwsplatform RockingRobots vertelt het verhaal van mens, robot en artificial intelligence. Meer dan ooit raakt technologie de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Wij volgen de digitale transformatie, en de mensen die de nieuwe wereld vormgeven.

Over Kompasteam

De consultants en partners van Kompasteam hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het helpen van ondernemers bij het bereiken en verbeteren van hun resultaten. Elk van hen heeft zijn eigen specialisme en samen kunnen ze voor elke uitdaging een passende oplossing vinden. De filosofie van Kompasteam draait om flexibiliteit, meetbaarheid en focus. Door die drie speerpunten wordt elke organisatie sterker en slagvaardiger.

Op zoek naar investeringen? Vul dan onderstaande vrijblijvende aanvraag in:

Misschien vind je deze berichten ook interessant