Home Bots & Business Nederland opent digitale techbeurs CES met grootste bedrijvendelegatie ooit

Nederland opent digitale techbeurs CES met grootste bedrijvendelegatie ooit

door Marco van der Hoeven

Op 11 januari 2021 ‘vertrekken’ ruim 90 Nederlandse bedrijven naar de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES), die digitaal plaatsvindt en vijf weken duurt. Deze grootste Nederlandse deelname aan de beurs ooit wordt officieel gelanceerd door staatssecretaris Mona Keijzer en startupambassadeur Constantijn van Oranje van Techleap.nl. Het evenement is live digitaal bij te wonen voor publiek en pers.

Programma 11 januari om 16:00 uur


– Opening door Mona Keijzer, Constantijn van Oranje en Gary Shapiro (de directeur van CTA, de Amerikaanse branchevereniging voor techondernemers) en Karen Chupka (ceo van CES). 

 – Talkshow met deelnemende bedrijven waaronder Tover die met hun Tovertafel mensen met dementie en verstandelijke beperkingen activeert, en Qblox, die een manier ontwikkeld heeft om de quantumcomputer snel en betrouwbaar aan te sturen. 

 – Lancering Netherlands CES Innovation Roadshow, waarbij deelnemende bedrijven verschillende voor hen interessante landen virtueel bezoeken om potentiële klanten en investeerders te ontmoeten (meer informatie hieronder).

 – Rondetafel met durfinvesteerders uit Silicon Valley georganiseerd door Silicon Valley Bank en het Nederlandse consulaat-generaal in San Francisco.


Deelnemen kan via deze link.

Misschien vind je deze berichten ook interessant