Home Bots & Business Exotec breidt robotportfolio uit

Exotec breidt robotportfolio uit

door Pieter Werner

Exotec, leverancier van magazijnrobots, breidt zijn productportfolio uit met drie nieuwe oplossingen: een modulair conveyorsysteem, een verbeterde pickingrobot en nieuwe eigen magazijnsoftware.

Nu inflatie en personeelstekorten de toeleveringsketens steeds meer onder druk zetten, zoeken bedrijven over de hele wereld naar manieren om in hun directe behoeften te voorzien en zich tegelijkertijd voor te bereiden op de toekomst. Om zijn klanten daarbij te helpen, brengt Exotec een nieuw transportsysteem (Skypath), een vernieuwde pickingrobot (Skypicker) en eigen magazijnsoftware (Deepsky) uit die allemaal perfect integreren met het Skypod Systeem.

Alle drie maken ze gebruik van Exotecs modulaire ontwerp, waardoor klanten aan hun veranderende bedrijfsbehoeften kunnen voldoen door eenvoudigweg nieuwe oplossingen aan hun bestaande systemen toe te voegen. Dit laat hen toe om hun opslagvolume gemakkelijk te vergroten of te verkleinen, het aantal artikelen in het gamma te laten fluctueren, of nieuwe functies toe te voegen voor de samenstelling of verpakking van pakketten.

Misschien vind je deze berichten ook interessant