Home Bots & Business Exact lanceert Exact RPA

Exact lanceert Exact RPA

door Pieter Werner

Softwarebedrijf Exact heeft samen met GLM systems Exact RPA ontwikkeld, een oplossing die ondernemers helpt om handmatige, repetitieve handelingen binnen Exact Synergy  te automatiseren. 

Met Exact RPA (Robotic Process Automation) hoeven ondernemers en hun medewerkers niet meer in actie te komen bij standaard handelingen die telkens opnieuw moeten worden uitgevoerd. Deze handelingen worden automatisch door deze nieuwe digitale medewerker verwerkt. Het gaat onder meer om het aanmaken van een orderregel bij een bestelling, het versturen van een reminder wanneer een factuur niet tijdig is betaald of het samenvoegen van de factuur met de juiste bestelling.

Koppeling

Gebruikers van Exact Synergy kunnen met Exact RPA een koppeling maken met de ERP- en CRM-systemen van Exact of externe partijen. Hiermee heeft de ondernemer alle informatiebronnen onder één dak waardoor het niet meer nodig is om meerdere systemen te raadplegen.

MKB

Jarno van Hurne, Global Product Line Director bij softwarebedrijf Exact: “Zeker in deze uitdagende tijden is het voor bedrijven nog belangrijker om digitale stappen te zetten. De bedrijven die hierin slagen, zijn de winnaars van morgen. We willen het mkb daarbij helpen, onder andere met deze oplossing. Want door repetitieve processen te automatiseren, blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: een zo hoog mogelijk serviceniveau leveren aan klanten.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant