Home
door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

International Data Science Film Festival

26 augustus 2021 - 29 augustus 2021

Adjusting brightness

Onze wereld verandert snel en onomkeerbaar en de kern van deze verandering wordt gevormd door data. Data science is daarmee essentieel geworden in het begrijpen van ontwikkelingen op het gebied van technologie, veranderingen in het milieu, politieke machtsverschuivingen, misdaadpreventie en al het andere dat ons mensen bezig houdt.
Maar inzicht en verandering leidt niet per definitie tot een meer inclusieve en democratische samenleving.

Het International Data Science Film Festival is het eerste -en daarom ook het coolste-  film festival gewijd aan data science. IDSFF bedenkt, viert en bekritiseert de rol van data science in onze maatschappij.

Het festival

Het international data science film festival (IDSFF) biedt vier dagen van films, discussies en netwerkmogelijkheden. Het is dè plek waar innovatieve denkers, filmmakers, wetenschappers en critici de rol van data science in onze samenleving bedenken en bediscussiëren.

Van 26 tot 29 Augustus 2021 vind het IDSFF plaats in het Mariënburg klooster van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Op deze eeuwenoude plek komen we samen om te kijken en luisteren, te discusiëren en de wereld van morgen vorm te geven.

Omdat het COVID-19 virus langzaam maar zeker haar grip op ons leven lijkt te verliezen, zijn we erg blij dat IDSFF21 een fysiek evenement zal zijn. Op een verantwoordelijke wijze en met inachtnemning van de geldende regels, ontmoeten we elkaar aan de start van een nieuw academisch jaar.

Gegevens

Begin:
26 augustus 2021
Einde:
29 augustus 2021
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://widgets.prioticket.com/j4sYtGF7/international-data-science-film-festival

Organisator

IDSFF