Home
door
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Software Robotics Live 2021

27 mei 2021 - 25 juni 2021

Het online event Software Robotics Live helpt u om succesvol robotisering toe te passen in de praktijk en vertelt u alles over de laatste ontwikkelingen rondom RPA. Hoe zorgt u voor voldoende draagvlak en behoudt u deze ook? Het thema dit jaar is dan ook: Weerstand of vertrouwen?

Meld u aan voor het event en krijg vanaf 27 mei 30 dagen lang onbeperkt toegang tot ons on demand-platform waar u 20-minute TALKS (interviews, presentaties en TALKshows) bekijkt, 1-op-1 gesprekken plant met specialisten van onze partners en deelneemt aan interactieve LIVE sessies (roundtables, webinars en workshops). Zorg dat u er op tijd bij bent want voor de LIVE sessies geldt: vol = vol!

RPA biedt organisaties de kans om repetitieve handelingen te robotiseren. Software robots nemen hierdoor eenvoudig en routinematig werk uit handen. Steeds meer organisaties omarmen software robotics, maar wat is het verschil tussen automatiseren en robotiseren? Welke processen kunt u robotiseren? Hoe kunt u processen stroomlijnen en de productiviteit verhogen? Wat zijn de valkuilen?

Robotiseren zorgt voor kostenbesparing, foutreductie, procesoptimalisatie en het makkelijk aan elkaar koppelen van IT systemen. Software Robotics wordt steeds meer onderdeel van verschillende organisaties. Toch blijft het vaak nog lastig hoe u het echt succesvol kan inzetten. Waar moet u op letten en heerst er binnen de organisatie meer weerstand of vertrouwen? Tijdens dit event gaan we aan de hand van praktijkverhalen in op deze vragen. Zo helpen we zowel starters op het gebied van RPA als organisaties die verder willen komen na een succesvolle RPA implementatie stappen te maken.

Meld u aan voor het event en u krijgt 30 dagen lang onbeperkt toegang tot ons on demand-platform waar u 20 minute TALKS bekijkt, 1-op-1 gesprekken plant met specialisten van onze partners en deelneemt aan interactieve LIVE sessies. Zorg dat u er op tijd bij bent want voor de LIVE sessies geldt: vol = vol! Dus meld u vandaag nog aan en ontdek hoe Software Robotics ook uw bedrijf slimmer, sneller en beter kan maken!

Gegevens

Begin:
27 mei 2021
Einde:
25 juni 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://heliview.nl/software-robotics-live/over-het-event/

Organisator

Heliview