Home Bots & Business Addverb opent Software Development Centre voor robots in India

Addverb opent Software Development Centre voor robots in India

door Pieter Werner

Roboticaleverancier Addverb heeft een nieuw Software Development Centre (SDC) geopend in India. Het centrum is gevestigd in Skymark One, Noida, India. Hier wil Addverb enterprise software-oplossingen ontwikkelen voor de groeiende reeks robots van het bedrijf. Addverb heeft de ambitie om het grootste roboticabedrijf ter wereld te worden, met producten en oplossingen in sectoren als luchthavens en gezondheidszorg, naast materiaalverwerking material handling en magazijnautomatisering.

De lancering van de nieuwe SDC sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om oplossingen voor magazijnautomatisering te ontwikkelen voor klanten wereldwijd. Het bedrijf heeft al een productiefaciliteit genaamd Bot-Valley in Noida, die ook een R&D-afdeling en een customer experience-centrum heeft, en is bezig een van de grootste robotica productiefaciliteiten ter wereld te bouwen in Greater Noida.

Met de internationale kantoren in Zuidoost-Azië, de EMEA-regio, Australië en Amerika, in combinatie met beide productiefaciliteiten in India, biedt Addverb directe en indirecte arbeidsmogelijkheden aan meer dan 5000 hoogopgeleiden. Noida zal een centrale plek worden voor robotica-talent in India en zal talent uit het hele land aantrekken.

Het SDC is strategisch gelegen in Skymark One, een opkomende zakelijke hub in Noida met toegang tot belangrijke transportroutes en voorzieningen. De faciliteit zal teams van hoogopgeleide softwareingenieurs, ontwikkelaars, architecten, IT-infrastructuur en automatiseringsingenieurs huisvesten die softwareoplossingen ontwikkelen ter ondersteuning van Addverb’s missie om innovatieve automatiseringsoplossingen te bieden aan klanten in allerlei sectoren.

Het nieuwe centrum zal Addverb’s groeiende portfolio van robotica- en automatiseringsoplossingen ondersteunen en innovatieve oplossingen voor magazijnautomatisering en material handling leveren. De softwareoplossingen van het bedrijf zijn ontworpen om klanten te helpen hun activiteiten te optimaliseren, kosten te verlagen en de productiviteit te verbeteren.

“We zijn erg blij met de opening van ons nieuwe Software Development Centre in Noida,” zegt Sangeet Kumar, CEO van Addverb. “Dit nieuwe centrum is een bewijs van ons marktbereik en onze groei in de VS en Europa. Het SDC zal ons in staat stellen onze softwareontwikkeling te versnellen en onze klanten nog meer waarde te bieden.”

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant