Home Over ons Rocking Robots: Uw partner in talentacquisitie

Rocking Robots: Uw partner in talentacquisitie

De digitalisering versnelt en de wereld van technologie evolueert in een ongekend tempo. Als organisatie is het essentieel om de juiste talenten te werven om te kunnen innoveren en concurreren. Rocking Robots helpt u bij het verbinden met de leiders en vernieuwers van morgen.

De kracht van zichtbaarheid

Rocking Robots, het toonaangevende en onafhankelijke nieuwsplatform, volgt de dynamische wereld van robotics, AI en RPA op de voet. We bereiken maandelijks 40.000 bezoekers en hebben een bloeiende LinkedIn-community van meer dan 2.600 professionals. Wij bieden u het platform om niet alleen uw innovaties en visie te delen, maar ook om op te vallen bij potentiële werknemers.

Talenten aantrekken in de wereld van Robotics

In de competitieve technologiemarkt is het aantrekken van talent even belangrijk als het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Rocking Robots geeft u de mogelijkheid om u als innovatief bedrijf te profileren, waardoor u zich onderscheidt als een aantrekkelijke werkgever voor professionals in de wereld van robotics en AI.

Voordelen van partnerschap

Als partner van Rocking Robots krijgt u de kans om uw organisatie te presenteren als een vooruitstrevend en innovatief bedrijf. Dit helpt u om op te vallen bij potentieel talent. Daarnaast bieden we verschillende partnerpakketten aan, waaronder ons introductiepakket. Dit pakket bevat een geschreven visie-interview of case study en een bedrijfsprofiel op onze partnerpagina.

Word nu partner

Met Rocking Robots heeft u de mogelijkheid om uw stem te laten horen, uw innovaties te delen en toptalent aan te trekken. Neem het voortouw in de wereld van robotics en AI. Maak nu de keuze om partner te worden en te investeren in uw toekomstige talenten. De toekomst van technologie wacht op u – uw tijd is nu!

NIEUW Recruitment met Champions Jobs: Maximale impact

Rocking Robots is trots op haar samenwerking met Champions Jobs, een specialist in het werven en selecteren van talent in de robotics-sector. Dankzij deze samenwerking kunnen we u niet alleen helpen om zichtbaar te zijn voor potentieel talent, maar ook om de beste kandidaten voor uw bedrijf te identificeren en aan te trekken.

Champions Jobs begrijpt de unieke uitdagingen en kansen van de robotics-sector. Met hun diepgaande kennis van de branche en hun uitgebreide netwerk, zijn zij perfect gepositioneerd om u te helpen bij het vinden van de professionals die uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bel Jeroen Koudstaal op +31 6 15 89 11 33, of mail jeroen@rockingrobots.nl