Home Bots & Business Boston Dynamics gaat samenwerken met Otto Motors aan mobiele robots voor magazijnen

Boston Dynamics gaat samenwerken met Otto Motors aan mobiele robots voor magazijnen

door Pieter Werner

Boston Dynamics, bekend van robots als Spot en Atlas,  en OTTO Motors, actief in industriële autonome mobiele robots (AMR’s), hebben een demo getoond van hun samenwerking op het gebied van magazijnautomatisering. In deze video is de logistieke robot van Boston Dynamics, Handle, te zien die dozen kiest en pallets bouwt bovenop OTTO AMR’s in een testcentrum van het distributiecentrum.

Robotwerkcellen

Vorig jaar kondigde Boston Dynamics zijn inspanningen aan om flexibele, uiterst mobiele automatiseringstechnologie toe te voegen aan het magazijn met zijn Handle robot en Pick computer vision-systeem. Sindsdien heeft het team Pick’s boxdetectiesoftware in de Handle robot geïntegreerd en Pick in industriële robotwerkcellen op locaties over de hele wereld verkocht en geïntegreerd.

Flexibele oplossing

De Handle-robot heeft vorig jaar proof-of-concept-testen met klanten in hun magazijnen voltooid en Boston Dynamics werkt samen met OTTO Motors om de logistieke ruimte verder te automatiseren.

“We hebben een proof of concept-demonstratie gebouwd van een heterogene vloot van robots die orders voor distributiecentra bouwen om een ​​flexibelere oplossing voor magazijnautomatisering te bieden,” zei Boston Dynamics VP van Product Engineering Kevin Blankespoor. “Om te voldoen aan de tarieven die onze klanten verwachten, blijven we de mogelijkheden van Handle uitbreiden en de interacties met andere robots zoals de OTTO 1500 voor magazijntoepassingen optimaliseren.”

Missiekritieke leveringen

OTTO Motors richt zich al lang op het oplossen van het probleem van het verplaatsen van goederen in het magazijn via AMR’s zoals de OTTO 1500 en biedt missiekritieke leveringen in verschillende industriële omgevingen. “Het is spannend om in contact te komen met andere geavanceerde robotica-bedrijven zoals Boston Dynamics,” zei Ryan Gariepy, CTO en mede-oprichter van OTTO Motors. “Als leiders in onze respectievelijke ruimtes kunnen we onze technologieën toepassen om een ​​heel nieuw domein van applicaties te ontwikkelen.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant