Home Geen categorie Vernieuwingen in Pega AI-cloud

Vernieuwingen in Pega AI-cloud

door Pieter Werner

Pegasystems heeft een aantal innovaties aangekondigd voor Pega Cloud die meer schaalbaarheid en flexibiliteit moeten toevoegen aan Pega’s AI-gestuurde oplossingen voor decisioning en workflowautomatisering. De vernieuwde cloudarchitectuur moet ervoor zorgen dat bedrijfskritische operaties soepel verlopen en een solide basis vormen voor Pega’s oplossingen voor intelligente automatisering, klantbetrokkenheid en klantenservice.

Pega Cloud bevat als as-a-service-oplossing de nieuwste mogelijkheden voor Kubernetes containerorkestratie. Andere nieuwe functies en services van Pega Cloud zijn vereenvoudigd beheer en onderhoud, betere schaalbaarheid, onafhankelijke service-updates en verbeterde fouttolerantie.

Het verbeterde Global Operations Center biedt wereldwijde orkestratie en schaalbaarheid, waardoor het voor uitvoerende medewerkers en ontwikkelteams nu makkelijker is om activiteiten in Pega Cloud te beheren, bij te werken en te onderhouden. Hierdoor zorgt het voor een consistente implementatie en een optimale operationele snelheid en vormt het de kern van Pega’s selfservice-mogelijkheden.

De verbeterde ondersteuning voor service-updates zorgt ervoor dat gebruikers altijd over de nieuwste softwareversies beschikken. Met deze microservices-benadering zijn continu specifieke software-updates beschikbaar, wat de beveiliging, prestaties en veerkracht verhoogt en de aanpassing aan verandering versnelt.

Nieuwe functies detecteren automatisch wanneer een of meer klantsystemen uitvallen en helpen deze services sneller te herstellen. Organisaties kunnen ervan uitgaan dat hun Pega-applicaties optimaal presteren op de meest stabiele en betrouwbare clouddiensten, zonder handmatige tussenkomst.

Misschien vind je deze berichten ook interessant