Home Bots in Society ROVC opent derde TechCenter in Dordrecht

ROVC opent derde TechCenter in Dordrecht

door Pieter Werner

Op dinsdag 17 januari 2023 vindt in Dordrecht de officiële opening plaats van het derde TechCenter van ROVC. Directeur John Huizing opent het nieuwe pand aan de Calandstraat 61, dat dertien theoriezalen en 500m2 aan practicumruimte telt.

Onlangs verhuisde ROVC haar derde TechCenter van Rotterdam naar Dordrecht. De hoofdreden van de verhuizing was dat de locatie in Rotterdam niet meer voldoende ruimte bood aan het alsmaar stijgende aantal cursisten dat ROVC opleidt in de regio. Door de verhuizing kan ROVC op jaarbasis maar liefst enkele honderden extra cursisten opleiden.

John Huizing, directeur van ROVC: “Ik ben enorm trots dat we deze mooie nieuwe locatie hebben gevonden, die ons in staat stelt om cursisten nog beter te bedienen. De verhuizing naar Dordrecht onderstreept het groeiende aantal cursisten dat we in regio Rotterdam bedienen. Het nieuwe pand biedt ons de ruimte om aan deze vraag te voldoen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze klanten, partners, leveranciers en andere geïnteresseerden in Dordrecht ons derde TechCenter feestelijk te openen en afsluitend het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het belooft een feestelijke én leerzame dag te worden.”

Ook vindt die dag een lancering van NEN 9140 genaamd “Elektrisch aangedreven werktuigen” plaats en zullen diverse partners uit de industrie en de maritieme sector aanwezig zijn. Zij gaan met elkaar in gesprek over de meerwaarde van praktijkleren voor technisch Nederland.

Misschien vind je deze berichten ook interessant