Home Bots & Business Partnership tussen FastPath Automation en Soroco

Partnership tussen FastPath Automation en Soroco

door Marco van der Hoeven

FastPath Automation, de Intelligent Automation en RPA divisie van CoSo by AROBS, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met workgraph bedrijf Soroco. Door deze samenwerking zal FPA work graph platform Soroco Scout integreren in haar  bedrijfsoplossingen om bedrijfsprocessen te automatiseren.

FPA is al meer dan 26 jaar actief in softwareontwikkeling en intelligente automation, met onder meer ervaring in sectoren als logistiek en supply chain, groothandel en retail, (lokale) overheid, verzekeraars en banken. Soroco Scout is gericht op de behoeften op enterprise niveau en kan duizenden  gebruikers binnen elke organisatie bedienen. Het heeft geen IT-integratie nodig, beschermt de privacy van eindgebruikers en voldoet aan de GDPR.

Scout ontdekt werkpatronen die specifiek zijn voor elk team en biedt AI-gestuurde ROI- en optimalisatie aanbevelingen. Het is cloud-native gebouwd op schaal en is beschikbaar in zowel PaaS als SaaS. Onlangs werd Soroco uitgeroepen tot leider in Everest’s Task Mining Products PEAK Matrix Assessment 2022.

Edwin Provoost, Business Manager, Coso by AROBS: “Als servicepartner die klanten begeleidt in hun automatisering journey, werken we met best-of-breed oplossingen. Om bedrijven in deze reis te ondersteunen, is het cruciaal om hen de juiste tools te bieden om automatiseringspotentieel te ontdekken op basis van objectieve inzichten in alle activiteiten. De deep capture-technologie van Soroco levert dit, en samen met een geweldig partnermanagementmodel hebben we daarom grote verwachtingen van onze samenwerking.”

Munjal Jhala, Global Head of Channels and Alliances bij Soroco, zei: “Naarmate de vraag naar procesintelligentie toeneemt, helpen partnerschappen met organisaties zoals FastPath Automation ons om klanten wereldwijd van dienst te zijn en onze missie te ondersteunen om bedrijven te helpen begrijpen hoe werk op het terrein gebeurt via Soroco’s Scout-werkgrafiekplatform.”

 Zie ook

‘Begin automation met de mensen’

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant