Home Bots in Society Kepler Vision gaat samenwerken met Franse zorgverlener TELEGRAFIK

Kepler Vision gaat samenwerken met Franse zorgverlener TELEGRAFIK

door Marco van der Hoeven

Kepler Vision Technologies, ontwikkelaar van op visie gebaseerde menselijke activiteitsherkenningssoftware, gaat samenwerken met de Franse dienstverlener TELEGRAFIK waarbij de computer vision software zal zorgen voor de bewoners van een zorginstelling in L’Isle-d’Abeau, Frankrijk.

De Kepler Night Nurse-oplossing van Kepler Vision is een op computer vision gebaseerd systeem voor de detectie van lichaamstaal. Door machine learning training en computer vision te combineren, is Kepler Night Nurse in staat om valpartijen, ongemak bij de patiënt en abnormaal gedrag te detecteren en het verplegend personeel te waarschuwen zodat zij onmiddellijk kunnen reageren. Deze technologie overtreft bewegingssensoren, bedmatten en draagbare bewakingssystemen met een factor 1.000 door het aantal valse alarmen en de onnodige belasting van het verplegend personeel te verminderen.

Telegrafik is een platform voor verbonden oplossingen voor gezond ouder worden. Gebouwd om ouderen en kwetsbare mensen te beschermen, verlies van autonomie te voorkomen en professionele zorgverleners in alle zorgomgevingen te informeren en te coördineren. Het biedt een uniek platform voor alle connected oplossingen die essentieel zijn voor Aging Well aan fabrikanten en integratoren die het leven van hun zorgverleners willen verbeteren, waaronder oplossingen voor valdetectie, innovatieve hulp op afstand met actimetrie, connected bedden, medische monitoring op afstand, consultatie op afstand en expertise op afstand.

Dr Harro Stokman, CEO en oprichter van Kepler Vision zei: “Haar positie als marktleider in het integreren van zorgtechnologieën maakt haar de perfecte partner om de deugden van de Kepler Night Nurse oplossing uit te dragen – waardoor het voor verzorgingshuizen en medische instellingen veel gemakkelijker wordt om te profiteren van de voordelen die wij bieden op het gebied van patiëntenzorg en werkdruk van het personeel.”

Carole Zisa-Garat, CEO van Telegrafic zei: “Kepler Night Nurse is een uitstekende aanvulling op onze reeks beschikbare zorgoplossingen, en het gebruik ervan in de eerste uitgeruste faciliteiten zal onderstrepen hoe nuttig en gebruiksvriendelijk het systeem is voor het zorgpersoneel – vooral wanneer het samenwerkt met de gevestigde praktijken van de zorginstelling. We zijn zeer onder de indruk van het potentieel van Kepler Vision om het leven van zowel patiënten als personeel in zorgomgevingen te verbeteren en kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken bij zowel deze lopende implementatie als om de oplossing in de toekomst naar meer instellingen te brengen”.

Zie ook:

Interview Kepler Vision: Meer aandacht voor cliënten dankzij AI

Misschien vind je deze berichten ook interessant