Home Bots & Business Hyperscience haalt $ 100 miljoen aan groeikapitaalfinanciering binnen

Hyperscience haalt $ 100 miljoen aan groeikapitaalfinanciering binnen

door Marco van der Hoeven

Hyperscience, dat onlangs ook de Nederlandse markt heeft betreden, heeft een investering van $ 100 miljoen opgehaald in Series E-financiering onder leiding van bestaande investeerders Global Founders Capital, Tiger, Stripes en Bessemer. Met de nieuwe investeringsronde wil Hyperscience, met nu bijna 400 werknemers wereldwijd verder investeren in talent en R&D, zowel organisch als via acquisitie.

Deze nieuwste investering, vlak na de eerste acquisitie van Hyperscience, onderstreept de groeiende interesse in de strategie van het bedrijf, dat verouderde bedrijfsprocessen omzet in digitale assemblagelijnen, waarbij gegevens, mensen en processen worden gecombineerd. Met machine learning en de eigen human-in-the-loop-functionaliteit als kern, levert Hyperscience automatisering die zich aanpast aan zakelijke veranderingen en veranderende marktdynamiek, zonder de traditioneel hoge kosten van verandermanagement.

“De toename van ongestructureerde data heeft geleid tot een snel groeiende kloof tussen strategische vragen en snelle antwoorden tijdens het besluitvormingsproces”, zegt Peter Brodsky, CEO van Hyperscience. “Deze infusie van kapitaal zal ons helpen meer talen geografisch te ondersteunen, evenals verschillende soorten inhoud en modaliteiten die verder gaan dan alleen taal, zoals spraak en afbeeldingen.”

Zie ook

Hyperscience en partners brengen Human Centered Automation naar Nederlandse markt

Misschien vind je deze berichten ook interessant