Home Bots & Business GreyOrange lanceert de Ranger Assist robot

GreyOrange lanceert de Ranger Assist robot

door Pieter Werner

GreyOrangeheeft zijn GreyMatter AI-software aangevuld met de nieuwe Ranger Assist-robot. Deze assistent-picking robot, uitgerust met kunstmatige intelligentie, moet zorgen voor een snelle en nauwkeurigere orderverwerking, met name voor fast-moving-goederen in e-commerce bestellingen.

De Ranger Assist voldoet aan de veiligheidsnormen voor autonome robots en creëert volgens de leverancier een betere werkomgeving voor de medewerkers, die wordt bereikt door veilig gebruik te maken van automatisering om zo vermoeidheid bij de medewerker te verminderen terwijl de productiviteit wordt verhoogd.

De Ranger Assist heeft de hoogste snelheid van alle assistent-pickingrobots die momenteel op de markt zijn, claimt GreyOrange, en kan worden geconfigureerd voor diverse magazijntoepassingen, waaronder opslag, ondersteuning van meerdere medewerkers en activiteiten op meerdere verdiepingen. Ranger Assist kan ook een bestaande vloot robots aanvullen of tijdens piekperiodes in handmatig order-picken worden geïntegreerd.

Fulfillment-processen

Ranger Assist maakt deel uit van het GreyOrange Certified Ranger Network (CRN), een verzameling fulfillmentrobots en andere uitvoerende apparatuur geproduceerd door GreyOrange of externe robotica-ontwikkelaars, die bedrijven helpen hun fulfillment-processen te automatiseren.

GreyMatter is een op AI-cloudsoftware gebaseerde fulfillmentoplossing. De AI moet naadloos software, slimme robots en mensen integreren. Het systeem modelleert de workflows door middel van machine learning. GreyMatter gebruikt daarbij eerdere succesvolle prestaties, operationele factoren, orderpatronen en beschikbaarheid van middelen om real-time fulfillment-beslissingen te maken.

Misschien vind je deze berichten ook interessant